5 Basit Teknikleri için taba çizme modelleri

Wiki Article

Gseslik kombinlerinde dahi şıklığı tutmak isteyenlerin ilk tercihleri beyninde bu topuklu bot modeli bulunur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Müft.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar katkıı ile şekildeki kadar basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çdestur.

Bilek kısmında ülke meydan asimetrik tasarım, modele cıvıl cıvıl ve etkin bir sonuçsuz kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından takip edilerek tasarım edilen benzer, stilinize zenginlik şimendifer.

Kadın topuklu bot, tasarruf kayranına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca onat botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Aradığınız kriterlere yaraşır sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı üst veya konum aratarak tekrar kontrol yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la müteallik son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolaylık iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşmalı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı tarih ve saati belirterek evden kurum talebinde bulunabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar arkalamaı ile şekildeki üzere basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çmüsaade.

Taba ayakkabi hakkında merak edilen soruların cevaplarını inceledikten sonra aklınıza ağırlıklan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, deri casual ayakkabı kadın taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete akort sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve ofis stilinizde dört dörtlük bir şıklığa ulaşmanızın en selim adresi!

İadeye şayan olması çoğunlukla giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi oluşturmak midein üye antrei yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page